TERMÉSZETGYÓGYÁSZ KÉPZÉS

Részletek az Akadémiáról

Témakörök

Anatómia, Élettan, Kórélettan, Kisklinikum, Táplálkozástan, Dermato-vacuum reflexológia, Speciális masszázsok, Fitoterápia, Aromaterápia, Apiterápia, Extraszensz bioenergetika, Reflexológia, Hidroterápia, Klasszikus masszázs, Nyomelemterápia, Grafo-pszicho-morbo analízis I., Manuálterápia, Thai masszázs, Mozgásterápia, Ayurvéda, Tibeti gyógyászat, Álomfejtés-Szimbolika, Medical taping, Akupresszúra, Életmód Tábor

Tartalma

A Természetgyógyász Akadémia magába foglalja a természetgyógyász vizsgához szükséges egészségügyi modult, természetgyógyászati modult és a szakvizsgákhoz szükséges ismereteket. A vizsga letétele nem kötelező, az akadémia csak ismeretszerzés céljából is látogatható. A természetgyógyászati modul vizsgához 5 napos életmódtáborban kell részt venni, mely az akadémia szervezésében megoldható.

Költségek

Az akadémia önköltséges, a részvételi díj és a jegyzetek ára a hallgatót terheli. A díjat nem kell egy összegben befizetni.

Korhatár

Jelentkezés 18 éves kortól, érettségi szükséges, felső korhatár nincs.

Részvételi Díj

40.000,-Ft/hétvége, kedvezményesen 30.000,-Ft/hétvége.

Ezen összeget az előadás helyszínen szíveskedjenek fizetni. A feltüntetett kedvezményes részvételi díj csak azon részvevőkre vonatkozik, akik tagjai a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének.

Éves részvételi díj: 800.000Ft Grátisz Tartalmazza: könyvek,tábor,tagdíj árát!

Belépési nyilatkozat a weboldalról letölthető.

Jegyzetek

Minden tantárgyhoz az oktató által készített vagy javasolt jegyzet, könyv megvásárolható a helyszínen.

Felmentések

Az előadás elvégzése alól felmentést kaphat az, aki képesítése során a jelzett témakörből vizsgázott, pl. orvosi diplomával, eü. végzettséggel, gyógymasszőri végzettséggel rendelkezőknek nem kell részt venni az anatómia és masszázs előadáson. A dokumentum fénymásolatát kérnénk mellékelni.

Megszerezhető Végzettség

A természetgyógyászatról szóló rendelet értelmében egyetlen természetgyógyászati iskola sem adhat közvetlenül államilag elfogadott képesítést. A rendeletnek megfelelően az államilag elismert szakképesítés az akadémia elvégzése után az Egészségügyi Nyilvántartási és Képzési Központ által felállított vizsgabizottság előtt letett vizsgával szerezhető. Az egészségügyi modult az elsőfélévben, a természetgyógyászati modult és a választott szakvizsgát (szakvizsgákat) az akadémia befejeztével tudják letenni a részvevők. A vizsgához érettségi szükséges! A természetgyógyászati tevékenység a vizsga letételét és a bizonyítvány kézhezvételét követően egyéni vagy társas vállalkozóként, ill. alkalmazottként folytatható.