Partnerek

Bemutatjuk kiváló minőségű termékeinket, amelyeket a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének hiteles ajánlásával válogattunk össze számodra. Az egészség és jól-lét kulcsa a természet erejében rejlik, és mi ezt a filozófiát tükrözzük termékkínálatunkban is.

Nálunk mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő terméket, legyen szó gyógynövénykivonatokról, vitalitást fokozó készítményekről vagy étrend-kiegészítőkről. Minden termékünk alaposan tesztelt és biztonságos, így magabiztosan élvezheted azokat a pozitív hatásokat, amelyeket kínálnak.

Emblémahasználat

A Magyar Természetgyógyászok Szövetsége minőségi emblémáját és ajánlását viselő termékek és szolgáltatások a természetes gyógymódok és az egészséges életmód támogatására szolgálnak. Az embléma és ajánlás jelentősége az alábbi előnyöket kínálja a cégek számára:

Emblémahasználattal járó előnyök

Előnyök

Hitelesség és megbízhatóság

Az embléma és ajánlás a Szövetség minőségi garanciáját képviseli, amely növeli a vásárlók bizalmát a termék vagy szolgáltatás iránt.

Ingyenes Kiállítási lehetőség

A Természetgyógyász Kongresszuson ingyenes kiállítási lehetőség minden évben!

Nyári Életmódtábor Tábor

Ingyenes előadás a cégeknek, a nyáron megrendezendő életmód táborba.

Dr.Taraczközi AI Chat

A Dr. Taraczközi AI Chat rendszere az innováció és a technológiai fejlődés élén jár az egészségügyi és természetgyógyászati területen. A termékek bekerülése az AI Chatba azt jelenti, hogy a cégek is részesülnek ebből az előnyből, és az innovatív megoldások iránti elkötelezettségüket is kifejezik.
A vásárlóknak a betegségei alapján az AI fogja ajánlani az Önök termékeit.

Dr.Taraczközi Hirdetések

A Dr.Taraczközi.com weboldal folyamatos hirdetés alatt áll, mely azt jelenti, hogy amennyiben Önök bekerülnek mint emblémahasználó az emberek látni fogják a cégét a mi weboldalunkon keresztül is!

Marketing és kommunikációs előny:

A kiemelt partnerek saját, egyéni reklámfilmek/anyagok megjelenését élvezhetik a szövetség facebook oldalán meghirdetve.

Cégek rendezvényeinek szakmai támogatása

Dr.Taraczközi Istán előad az Önök cége által szervezendő rendezvényeken!

Brainstorming

Az embléma használó cégek éves szimpóziuma, (brainstorming) ahol a cégvezetők összeülnek és megosztják tapasztalataikat, mind a termékekkel, forgalmazással, előállítással kapcsolatban. Illetve közös érdekegyeztetést fogalmaznak meg. Ezen az eseményen a cégek megismerhetik egymást és egymás működését.

Piaci Előny

Az emblémával ellátott termékek és szolgáltatások kiemelkednek a versenytársak közül, mivel bizonyítottan megfelelnek a természetgyógyászok által elvárt minőségi és etikai normáknak.

  • Jelenlegi Partnerek számára

    Jelenlegi partnereink számára ingyenes lehetőséget biztosítunk, hogy kiállítsák termékeiket.

  • Nem partnerek számára

    Kiállítói stand: 300.000,-Ft

  • Előadás

    Marketing előadás: 350.000,-Ft,

Jelentkezés Partnernek/Kiállítónak